Hello 2020!

Ismét eljött az év eleje, amikor jó visszatekinteni az elmúlt időszakra, értékelni és élvezni – azért ezt se felejtsd el! – az elért eredményeket, valamint ránézni az esetlegesen el nem ért célokra. És persze megtervezni a következőt, jelen esetben 2020-at.

„Egyetlen tervezéssel töltött óra felér négy óra megvalósítással” Crawford Greenewalt, a DuPont cég volt elnöke

Ehhez nyújt már néhány éve mankót a YearCompass füzete. Hogy mi is ez? Ahogy az oldalukon, a www.yearcompass.com –on írják: „A YearCompass egy füzet, amely segít lezárni az éved, és megtervezni a következőt. A hétköznapok rutinjában könnyű szem elől téveszteni, hogy merre tartasz, és mit szeretnél elérni. Arról nem is beszélve, hogy bár mindannyian álmodozunk, kevesen tervezünk – legalábbis eredményesen.

A YearCompass egyszerűen működik: irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy az álmaidat konkrét célokká formáld.”

Érdemes erre néhány órát rászánni, hogy átgondold és kitöltsd, mert a célok fontosak, erről is szól Arnold Schwarzenegger motivációs videója

Én is továbbra is tervezek erre az évre hetente cikkeket, megcélozva ezzel az álláskeresőket, a karrierváltásban gondolkodókat, legyenek ők pályakezdők vagy már középvezető pozícióban lévők. Lesz szó a korról és az öltözködésről, hogy mennyire befolyásolhatja a sikert egy interjún, és persze a tökéletes állás megtalálásának „titkait” is megosztom veled.

Az évtervezővel és a motivációs videóval kívánok neked megtartott fogadalmakban és megvalósult tervekben gazdag, boldog új évet!