Jani Anikó

Egy közös ismerősünk, akinek szintén segített, tanácsolta, hogy hozzá forduljak, amiért azóta is a lekötelezettje vagyok.

Szeretném megköszönni az odaadó támogatást és segítséget, amit az álláskeresés és azt követően a beilleszkedés időszakában is kaptam. Hálás vagyok a sok ötletért, tanácsért és buzdításért amit a pályaorientáció, az önéletrajz és motivációs levél írás, az álláskeresés, az állásinterjúra felkészülés és a „hogyan maradjak pozitív az álláskeresés alatt is”  kapcsán.

Elhitette velem, hogy sohasem szabad feladni, mindig előre kell tekinteni, kihasználva az erősségeimet, még olyanokat is, amelyekről korábban nem is gondoltam, hogy az erősségeim.

Jani Anikó

Bővebben...

Bíró Veronika

Zolival egy igen rossz időszakomban futottam össze. Nem láttam a kiutat, nem voltam tisztában a lehetőségeimmel, dühös voltam, és fogalmam sem volt, hogy másszak ki ebből. Már az első beszélgetés után úgy álltam fel nála a székből, hogy kíváncsi voltam az előttem álló folyamatra. Nagyon könnyű vele beszélgetni, pillanatok alatt a mondatok mögé lát és kiveszi a lényeget. Nincs felesleges magyarázkodás, mellébeszélés, ítélkezés. Minden egyes alkalommal feltöltődve jöttem el tőle, bármennyire szétesett állapotban is érkeztem hozzá. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki úgy érzi, megrekedt, nem talál kiutat, vagy csak simán rühelli az életét. Nekem nagyon segített, rendkívül humánus szakember, és nem mellesleg remek a humorérzéke.

Bíró Veronika

Bővebben...

Gáspár Helga

A Zolival való munka segített abban, hogy értékként tudjam prezentálni azokat a szakmai kompetenciáimat, amiket én természetesnek tartottam. Megtanított arra, hogy merjek kilépni a méltatlan munkahelyi körülményekből. Segített visszaállítani a szakmaiságomban a belső önbizalmamat, mert már egy biztos tudás és tapasztalat van a hátam mögött. Emellett megtanultam olyan önéletrajzot írni, amire a barátaim is mintaként tekintenek. Valamint a legsikeresebb dolog az, hogy több állásajánlat közül választhatok, és hamarosan kezdek az új helyemen.

Gáspár Helga

Bővebben...

Wimmer András

Karrierem következő állomásának keresésekor kerültem kapcsolatba Zolival. Nem volt tapasztalatom sem az álláskeresésben, sem a tudatos karrierépítésben. Zoli rettentően sokat segített a jövőképem kialakításában, letisztításában és megismertetett a jelenlegi álláskeresési technikákkal, módszerekkel is. Az első perctől megfogott a szakmai és emberi felkészültsége, profizmusa. Minden kérdésemre számomra teljesen érthetően, logikusan válaszolt. A felmerült problémáimra is mindig előremutató, gyakorlatban használható tanácsot, útbaigazítást adott. A személyes konzultációkon nagyon sok támogatást kaptam Tőle szakmailag és emberileg is, melyet ezúton is köszönök neki! Természetesen továbbra is kapcsolatban maradunk, hiszen a karrier egy folyamat több állomással, ahol elkel az őszinte segítség.

Wimmer András

Bővebben...